mac@eivissa.es · 971 302 723

Concert de violí i violoncel

Dimarts 7 de setembre, a les 19.00 h | Museu d'Art Contemporani d'Eivissa
A càrrec de: Lina Tur Bonet, violí, i Marco Testori, violoncel · Organitza: MACE · Patrocina: Ajuntament d'Eivissa · Entrada gratuïta · Imprescindible reservar entrada fins a completar aforament trucant o enviant email (971 302 723 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) entre el dia 30 d'agost i el 2 de setembre

Els dies 27, 28 i 29 de setembre es celebrarà al saló d'actes del MACE el VI Cicle de Lectures Poètiques 2017; coordinat i presentat per Enrique Juncosa.

El divendres dia 7 d’octubre, a les 19:00 hores, tendrà lloc una xerrada-col·loqui sobre poesia contemporània a càrrec dels poetes Enrique Juncosa, Biel Mesquida i Andrés Sánchez Robayna, al Museu d'Art Contemporani d'Eivissa.

Després de la cancel·lació, per problemes de salut, de la intervenció d’Antonio Gamoneda en el marc de la V edició de Lectures Poètiques que es realitzen al MACE, els poetes han decidit organitzar una xerrada-col·loqui amb els assistents.

El MACE es complau a anunciar el V cicle de lectures poètiques que tendrà lloc els dies 5, 6 i 7 d'octubre a les 19.00 h a la sala d'actes del museu. Els poetes que hi participen són Andrés Sánchez Robayna (5 d'octubre), Biel Mesquida (6 d'octubre) i Antonio Gamoneda (7 d'octubre). Coordinat i presentat per Enrique Juncosa.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es