mac@eivissa.es · 971 302 723

Extrems

El nostre museu és un projecte didàctic
. Treballam perquè la ciutadania, a través de les nostres activitats, programes i exposicions, trobi la possibilitat de navegar entre la incertesa des de la creença que l'art contemporani ajuda a formar opinió crítica, engrandeix les possibilitats de la creativitat, desenvolupa la capacitat cognitiva, intel·lectual i sensible, ens fa millors i pot arribar a reconduir-nos.

[widgetkit id=26]
El gabinet de dibuix s’ha projectat i realitzat perquè els visitants del museu dibuixin.

Consta d’una sala amb tamborets i un moble amb continguts:

1. papers
2. llapis
3. tauletes
4. escultures, objectes i bodegons o composicions

[widgetkit id=22]
Llocs: Museu d'Art Contemporani d'Eivissa i Museu Puget
Dies: Dissabtes i diumenges de 10.30 h a 13.00 h
Dirigit a les famílies amb infants d'entre 3 i 12 anys · Activitat gratuïta · Places limitades · És imprescindible inscriure's i reservar: MACE 97130 2723 i Museu Puget 971 392147 · e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Us animam vistar els nostros museus en família. Volem familiaritzar els infants amb l'art contemporani en un context lúdic on també s'impliquin els pares i les mares, els majors....

[widgetkit id=23]
Llocs: Mace i Museu Puget
Objectius
: El principal objectiu és establir un contacte estret entre l'art contemporani i la població escolar, des de la universitària fins a la infantil. El museu adapta els tallers i els continguts de les visites a cada un d'aquests nivells acadèmics perquè el nostre propòsit és contribuir a una millor disposició dels estudiants cap a les obres d'art per aconseguir que les reconeguin com a valors reals i positius que enriqueixen les aptituds creatives i les  actituds davant els comportaments contemplatius, cívics, intersubjectius i crítics.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es