mac@eivissa.es · 971 302 723

Vida i mort de nou

L'avantsala del Saló de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa acull l'exposició de l'artista Isabel Echarri 'Vida i mort de nou', que romandrà exposada fins al mes de desembre.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha afirmat que 'amb aquesta exposició homenatge continuam amb una programació del Museu d'Art Contemporani a Can Botino i que té un objectiu important, treure l'art de les mateixes fronteres del Museu.

Bonet Vallribera

Bonet Vallribera, autor plàstic i autodidacta, exposa '17 quadrats' a l'Avantsala de la sala de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'exposició romandrà exposada a l'Avantsala de la sala de plens fins al mes d'agost de 2021.

Maria Catalan

Els blancs i grisos de María Catalán a la nova exposició del MACE a l’avantsala del saló de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa. L’exposició es podrà visitar durant un any.

L’espai de l’avantsala del Saló de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa, acull l’exposició temporal de María Catalán (Castellón de la Plana, 1961). L’exposició que consta de sis obres, la majoria de gran format, ha estat presentada aquest matí per la pròpia autora, María Catalán, la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz, i el regidor de Cultura, Pep Tur.

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es