mac@eivissa.es · 971 302 723

MACEEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) organitza la segona edició del Curs de Cicerone, una acció formativa que ofereix la informació necessària sobre els principals aspectes que s'han de conèixer per actuar correctament com a guia en els museus de la ciutat. L'èxit assolit en la primera edició va animar els organitzadors a proposar la posada en marxa de la segona, que manté el títol de Cicerone però que se centrarà en el tema genèric o conceptual del viatge.

El seminari, dissenyat i coordinat pel crític d'art i comissari independent d'exposicions, Aramis López, i la directora del MACE, Elena Ruiz Sastre, consta de cinc classes (la primera de les quals comença el 13 de novembre) que s'impartiran de 18 a 19 hores a la sala d'actes del museu i la celebració s'anirà alternant els dimecres i dijous fins al pròxim dia 27. L'accés al seminari, que ofereix un màxim de 45 places, és gratuït.

Eivissa, 10 de novembre de 2014.- Els dies 18, 19, 21, 26 i 27 de novembre el saló d'actes del Museu d'Art Contemporani d'Eivissa (MACE) acull la tercera edició del ‘Curs de Cicerone’, una acció formativa destinada a totes les persones interessades en la teoria de l'art: des dels aficionats fins als estudiosos de l'art. El curs, coordinat per la directora del MACE, Elena Ruiz, consta de cinc sessions i el títol genèric de l'edició d'aquest any és ‘La passió’ (Pathos), un tema que s'abordarà des de diferents punts de vista: com a component indispensable en la gestió de l'art, com a ingredient dels arguments narratius de la vida, com a element present en l'activitat filosòfica o com a motor creatiu.

MACE/Memòria viva- MACE/Memoria viva - MACE/living memory 
Dies 29 i 30 de novembre, a les 19.00 h, a la sala d'actes del museu

Dimecres dia 29:
Visita guiada per Erwin Bechtold i Elena Ruiz a l'exposició Razones para un catálogo i xerrada col·loqui

Dijous dia 30:
Fernando Gómez de la Cuesta presenta l'Arxiu Visual de la col·lecció del MACE (1ª fase)   

V Seminari CiceroneCinema mut - música en viu
Dies 9 i 10 de novembre, a les 19 h, a la sala d'actes del museu.
Es prega puntualitat - Entrada lliura fins a completar l'aforament - No es necessita inscripció prèvia

Ajuntament d'EivissaAjuntament de la Ciutat d'Eivissa
Tel. 971 397 600
eivissa@eivissa.es